Novi Sad
25.11.2015.
11:29
Građani zainteresovani da javno iznesu svoje mišljenje o Nacrtu strategije održivog razvoja Novog Sada mogu to da učine u petak, 27. novembra u Plavoj sali Skupštine Grada, Žarka Zrenjanina 2a.
  • RODITELJ

    26.11.2015 07:16
    A OŠ"Vasa Stajić" nigde nema?Gde se izgubiše njena dogradnja,nova fiskulturna sala koja je trebala da počne sa izgradnjom još prošle godine?Da li je neko od nadležnih video kako stara sala izgleda,pa to je leglo zaraze!Da ne spominjem da đaci moraju da po zimi izlaze napolje pošto je sala odvojena 100 m od škole.Verovatno nema dece moćnika koji je pohađaju...ili je direktorica nepodobna.Čuli smo da su razlozi odlaganja radova navodno oko papirologije!!!Sram Vas bilo,pa u tu školu nije pošteno ulagano od kako je izgrađena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna